Informații


Desfășurarea cursurilor începând cu 8 februarie 2021


Deoarece frecvența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu virusul Covid 19  din municipiului Brașov este cuprinsă între 1/1000 și  3/1000 de locuitori, luni, 8 februarie 2021, la Colegiul Tehnic “Maria Baiulescu” vom începe cursurile conform scenariului nr. 2, astfel:

  1. Participarea zilnică, cu prezența fizică în unitatea de învățământ a tuturor elevilor din clasele terminale de liceu: a XII-a A, a XII-a B, a XII-a C, a XII-a D, a XIII-a As și a celor din anul terminal la învățământul profesional și postliceal: clasele a XI-a Fp, a XI-a Gp și PL II A.
  2. Participarea zilnică, în sistem on line pe platforma GSuite for Education a elevilor din toate celelalte clase de liceu și școală profesională: a IX-a A, a IX-a B, a IX-a C, a IX-a D, a X-a A, a X-a B, a X-a C, a X-a D, a XI-a A, a XI-a B, a XI-a C, a XI-a D, a XI-a Es,  a XII-a Es,  a IX-a Ep, a IX-a Fp, a IX-a Gp, a IX-a Hp, a X-a Ep, a X-a Fp, a X-a Gp.
  3. Desfășurarea orelor de instruire practică conform Graficului săptămânal al instruirii practice pentru elevii claselor a X-a D, a XI-a D, a X-a Ep, a X-a Fp, a X-a Gp și a stagiilor de practică (săptămânile comasate) pentru toți elevii școlii cu prezența fizică a elevilor la agenții economici parteneri sau în atelierele școlii.


Orarul  și repartizarea claselor în săli sunt afișate pe site-ul școlii.

Vă dorim sănatate și spor în tot ceea ce vă propuneți!